Nieuwbouw

Residentie NAVITA I

Zeemansdreef
8670 OOSTDUINKERKE

Dit prachtig nieuwbouwproject bestaat uit 12 luxe-appartementen met royale zonneterrassen. Gelegen op een steenworp van het strand en omgeven door de duinen waardoor genieten onvermijdelijk is. Deze moderne residentie biedt ruime appartementen tussen 73 en 124 m2, allen met zonneterras. Luxueuze afwerking in kwaliteitsvolle materialen naar wensen van de klant. De thermische en akoestische isolatie voldoet aan de strengste kwaliteitseisen, waardoor een optimaal wooncomfort verzekerd is.

Residentie Jérome

Bosquetiastraat 30
8670 KOKSIJDE

LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP! Appartement met 2 slaapkamers in het centrum van Koksijde-Bad. Parallel met de Zeelaan en dus op een steenworp van winkels en administratieve diensten. Rustige en zonnige ligging, ruime terrassen. Volledig afgewerkt - oplevering bij akte. Een ideale investering voor een optimaal rendement!
Reeds 85% Verkocht

Residentie Maxim

Vrijheidsstraat 1
8670 OOSTDUINKERKE

Residentie Maxim is zeer zonnig gelegen, in de dorpskern van Oostduinkerke, op wandelafstand van de zee en dicht bij de prachtige golf „Golf ter Hille” Het project is eveneens kleinschalig, er zijn slechts 2 verdiepingen met appartementen. Op de eerste verdieping zijn 3 appartementen voorzien en 2 appartementen op de tweede verdieping. Allen met ruime en zonovergoten terassen. Aan de achterzijde bevinden zich de garages.
Reeds 33% Verkocht