Panden in de kijker

Projecten in de kijker

KOKSIJDE

LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP! Appartement met 2 slaapkamers in het centrum van Koksijde-Bad. P...

Meer Info

OOSTDUINKERKE

Residentie Maxim is zeer zonnig gelegen, in de dorpskern van Oostduinkerke, op wandelafstand va...

Van €245.000 tot €370.000

Meer Info

Historiek

Immo Decuypere werd in 1996 opgericht door mevr. Clarebout Chris. Met reeds 20 jaar ervaring in de bouwsector, ontstaat de nieuwe vennootschap met een sterke know how. Tot op vandaag blijft de ziel voor de baksteen bestaan. U kan dan ook rekenen op een goede service en onderlegde motivaties. Hierdoor kunnen we de meerwaarde van het vertrouwen en kwaliteit meegeven aan onze klanten.

Diensten

Vastgoedwaardering en -advies

Wij waarderen vrijblijvend uw vastgoed en geven u advies voor de verkoop/verhuur van uw pand.   Onze meerwaarde? * Jarenlange ervaring * Algemene bouwkennis * Onderbouwde waardering   U wenst te verkopen of te verhuren? Vraag vrijblijvend onze voorwaarden! 

Verkopen met full service

Uw pand toevertrouwen aan een professioneel en vertrouwelijk kantoor is alvast een grote stap.  Onze troeven * Persoonlijke aanpak * Realistische waardebepaling * Professionele fotoreportage * Compleet dossier * Regelmatige feedback naar eigenaar * Doelgerichte publiciteit * Aanvraag van alle attesten en administratie * Begeleiding tot aan de akte * No cure – No pay! Geen resultaat – Geen commissie!

Uw adviseur in interieur

Een mooi interieur brengt de innerlijke mens tot rust. Als partner van de Deense urban-design groep ‘BoConcept’ en als vastgoedstylist kunnen we u begeleiden naar een mooi resultaat en samen uw droom waarmaken.    Interieur design is het beste maken van de beschikbare ruimte! 

Onze troeven

  • Familiebedrijf met traditie en kwaliteit
  • Rechtstreekse verkoop van eigen nieuwbouwprojecten
  • Kantoor sinds 1982 te Oostduinkerke
  • Sterke marktkennis

Facebook