Nieuwbouw

Residentie NAVITA I

Zeemansdreef
8670 OOSTDUINKERKE

Dit prachtig nieuwbouwproject bestaat uit 12 luxe-appartementen met royale zonneterrassen. Gelegen op een steenworp van het strand en omgeven door de duinen waardoor genieten onvermijdelijk is. Deze moderne residentie biedt ruime appartementen tussen 73 en 124 m2, allen met zonneterras. Luxueuze afwerking in kwaliteitsvolle materialen naar wensen van de klant. De thermische en akoestische isolatie voldoet aan de strengste kwaliteitseisen, waardoor een optimaal wooncomfort verzekerd is.

Residentie NAVITA II

Albert I Laan 11
8670 KOKSIJDE

Reeds 87% Verkocht

Residentie Avenue

Albert 1 laan 109
8670 OOSTDUINKERKE

Residentie Avenue is een nieuwbouw-project gelegen in het centrum van Oostduinkerke. Door zijn unieke ligging, slechts op enkele wandelpassen van het strand, en in de onmiddellijke nabijheid van handelszaken en het openbaar vervoer, is deze residentie uitermate geschikt als permanente woonst of als comfortabel vakantieverblijf. TIJDELIJKE ACTIE TOT EIND OKTOBER 2016 * Private kelder, gratis naar keuze inclusief zonder meerprijs * inclusief in de prijs: postinterventiedossier, garagetaks, aa...

Residentie de Ra

Joststraat 52
8670 KOKSIJDE

Residentie de Ra bestaat uit 5 luxe design appartementen en 1 luxe duplex met een adembenemend zicht op de zee. Zeer ruime woonappartementen met 3 slaapkamers en een duplexappartement met een groot zuidterras. Luxe afwerking met kwaliteitsmaterialen maken van dit exclusief appartement een pareltje.
Reeds 83% Verkocht

Residentie Jérome

Bosquetiastraat
8670 KOKSIJDE

Moderne appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers in het centrum van Koksijde-Bad. Parallel met de Zeelaan en dus op een steenworp van winkels en administratieve diensten. Rustige en zonnige ligging, ruime terrassen. Een ideale investering voor een optimaal rendement!
Reeds 28% Verkocht